top of page
  • Zhenya Mykhailenko

Альянс

Updated: May 27, 2022

Ми вже говорили вам про те, що хочемо розширятись та ділитись своїм досвідом та налагодженими контактами в містах, що знаходяться вздовж Дніпра.



Тоооож

План дуже простий, тому має спрацювати бгг). Кожне місто Альянсу Армії Дамблдора (далі АД), обране через ті чи інші стратегічні причини і всі вони ідуть вздовж головної артерії країни, що робить можливою логістику водою, окрім стандартних варіантів. Враховуючи обсяги, яких ми прагнемо набрати в майбутньому - річкова логістика на якомусь етапі стане для нас основною, але це я вже забігаю наперед. Кроки, які для початку треба виконати, досить тривіальні, але з чогось треба починати.

Знайомство.


В кожному місті по маршруту провести презентацію проекту від АД (кодова назва “гібридна модель тилового забезпечення”), познайомитись із представниками бізнесу та волонтерів (цими запрошеннями мають зайнятись місцеві). ЗСУ, поліцію, нац. гвардії та інших ми беремо на себе. Після презентації та знайомства, призначити зустріч на наступний день перед від’їздом в наступне місто вже із тими, хто захоче долучитись до Альянсу та познайомити їх із наступними кроками плану.



Ось тут відео екскурсія для наших Корейських фанатів, яке можна розповсюджувати між тими, хто може бути зацікавлений.


Що нам потрібно для успіху:


1. Залучати місцевих мешканців до ГО, яке буде проводити тренування та навчання волонтерів

2. Залучати до Альянсу представників бізнесу, які б були готові підтримувати роботу Альянсу, надаючи площі, обладнання або фінансуючи його діяльність. ОСОБЛИВО важливі ті, хто мають відношення до логістики, харчового виробництва, інженери всіх напрямків та спеціалісти сфери ресторанного бізнесу.

3. Залучати до волонтерської діяльності талановитих фотографів, копірайтерів (які володіють різними мовами на рівні носіїв) та веб менеджерів для створення якісного контенту про діяльність компанії

4. Виконувати план поширення інформації про діяльність компанії ЗА МЕЖІ УКРАЇНИ для зменшення фінансового навантаження на наше населення

5. Залучати до Альянсу міжнародні благодійні фонди та підписувати угоди про взаємну підтримку (війна скінчиться, а наш Альянс залишиться і зможе допомагати в інших країнах)

6. Не зупинятись і не здаватись.



Якщо хочете доєднатись, заповніть форму на сайті.


73 views0 comments
bottom of page